facebook

fair content

 

 

 

O TARGACH

 

 

W dniach 09-10.04.2019 r. w Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się trzecia edycja targów Mazury HoReCa. Poprzednie edycje cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła ponad stu wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej. Drugą edycję wydarzenia rozszerzyliśmy dodatkowo o cukiernictwo i piekarstwo ze względu na rosnące zainteresowanie branży najwyższej jakości pieczywem, wyrobami cukierniczymi i deserami. Pozytywny odbiór tej inicjatywy skłania nas do jej kontynuacji podczas Mazury HoReCa 2018.

Formuła B2B targów Mazury HoReCa opiera się na krótkich spotkaniach biznesowych wystawców z potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers). Taka formuła umożliwia bardziej precyzyjne dotarcie z ofertą do zainteresowanych odbiorców, nawiązanie nowych kontaktów, podpisanie pierwszych umów. Podczas Mazury HoReCa 2017 blisko stu Profesjonalnych Kupujących spotkało się z wystawcami, co zaowocowało udanymi transakcjami i nowymi pomysłami biznesowymi.

Mocnym punktem Mazury HoReCa są prestiżowe konkursy kulinarne. Podczas tegorocznej edycji odbędą się takie konkursy jak „Master Challenge”, „Drób na Polskim Stole”, „Gęsina w Restauracji”. Konkursowi będzie patronował Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego.

W ramach Mazury HoReCa 2018 odbędą się także bezpłatne szkolenia dla restauratorów.

 

 

ZAKRES TEMATYCZNY TARGÓW
 

brand-identity

Dostawcy Horeca

ui-design

Media

ui-design

Napoje gorące

brand-identity

Soft drink

ui-design

Alkohole

brand-identity

Wyposażenie gastronomii

ui-design

Wyposażenie hotelu

brand-identity

IT i inteligentne technologie

ui-design

Marketing w hotelu i gastronomii

brand-identity

Usługi

brand-identity

Cukiernictwo

brand-identity

Produkty i przetwory mleczarskie

brand-identity

Piekarstwo

 

AKTUALNOŚCI