news | Mazury Horeca

Category: news

Trendy w hotelarstwie i restauracjach 2024

news

Branża hotelarska i gastronomiczna stale ewoluuje, adaptując się do zmieniających się oczekiwań konsumentów i nowych technologii. Dziś, przy wchodzeniu na stronę Nine Casino login, można zauważyć, jak cyfrowe innowacje przekształcają tradycyjne metody zarządzania i obsługi klienta. To tylko jeden z przykładów, jak nowoczesne technologie wprowadzane są w codzienne operacje hoteli i restauracji, mając na celu […]

Partnerzy 2018 r

news

    Patronat Honorowy   Patronat Merytoryczny       Sponsor Strategiczny       Sponsor         Partner             Patronat                                   Patronat Medialny Partnerzy 2017  

Lęk przed seksem. Czy da się go pozbyć? – Mazury Horeca

news

Obawy związane ze współżyciem towarzyszą wielu osobom. Czasem ma to związek z inicjacją seksualną, niekiedy z rozpoczęciem relacji z nowym partnerem. Problem pojawia się w momencie, gdy pomimo wielokrotnych zbliżeń obawy przed seksem nie ustają. Sprawdziliśmy, z czego wynikać może lęk przed współżyciem oraz czy można się go pozbyć. Skąd bierze się strach przed seksem? […]

III edycja Mazury HoReCa uroczyście otwarta | Mazury HoReCa – 09-10.04.2019

news

Jest smakowicie! Już od samego rana Expo Mazury stało się areną konkursów, pokazów i spotkań biznesowych branży HoReCa. o godzinie 10:30 prezes Expo Mazury Beata Maly-Kaczanowska uroczyście otworzyła III edycję Mazury HoReCa – targi branży HoReCa. Na scenie pojawiła sie również Dyrektor Projektu Nela Strucińska oraz dwaj znakomici kucharze, od początku związani z Mazury HoReCa, czyli Karol Okrasa i Dariusz […]

fair content | Mazury HoReCa – 09-10.04.2019

news

      O TARGACH     W dniach 09-10.04.2019 r. w Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się trzecia edycja targów Mazury HoReCa. Poprzednie edycje cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła ponad stu wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej. Drugą edycję wydarzenia rozszerzyliśmy dodatkowo o cukiernictwo i piekarstwo ze […]

Program Hosted Buyers | Mazury HoReCa – 09-10.04.2019

news

W ramach Programu Hosted Buyers odbywają się krótkie spotkania biznesowe między wystawcami a potencjalnymi kontrahentami (Profesjonalnymi Kupującymi).  Taka formuła umożliwia bardziej precyzyjne dotarcie z ofertą do zainteresowanych odbiorców, nawiązanie nowych kontaktów, podpisanie pierwszych umów. Podczas Mazury HoReCa 2018 blisko stu Profesjonalnych Kupujących spotkało się z wystawcami.   Formularz zgłoszeniowy Lista wystawców Meeting system Regulamin Hosted Buyers […]

Model 3D | Mazury HoReCa – 09-10.04.2019

news

Mazury HoReCa odbywają się na hali numer 3 (wejście poprzez halę numer 4) < Powrót Wirtualny spacer Plany hal Model 3D  

Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego patronem Mazury HoReCa

news

Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego została zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Sądowym pod nr.0000174981 w listopadzie 2003 roku z inicjatywy 123 podmiotów gospodarczych reprezentujących sektor hotelarski, gastronomiczny, firmy, przedsiębiorstwa i wyższe uczelnie współpracujące z branżą HORECA w Polsce. Reprezentujemy 149 hoteli o potencjale ponad 19.500 jednostek mieszkalnych, 18 dostawców HORECA a także 5 wyższych uczelni o profilu […]

Duży penis to marzenie – Mazury Horeca

news

Jest to sprawa ważna, godna uwagi i na pewno nieoceniona. Panowie marzą o penisie długim i grubym, chcą mieć piękne wyposażenie, ale nie zawsze to się udaje. Warto jednak wiedzieć więcej. Nie zawsze wielkość penisa przesądza o łóżkowych i życiowych sukcesach. Nawet ma z nimi mało wspólnego. Co decyduje o wielkości penisa? Wielkość penisa uzależniona […]

Wybierz edycję targów | Mazury HoReCa – 09-10.04.2019

news

4. edycja 2019 3. edycja 2018 2. edycja 2017 1. edycja 2016

Biznes, smak, jakość – trzeci edycja Mazury HoReCa za nami | Mazury HoReCa – 09-10.04.2019

news

Prestiżowe konkursy kulinarne, znani szefowie kuchni, profesjonalni kupujący z całej Polski i najlepsi dostawcy: liderzy w branży, specjalistyczne szkolenia gastronomiczne – to wszystko można było spotkać, doświadczyć i zobaczyć w halach targowych Expo Mazury w Ostródzie. A to dzięki III edycji targów branży HoReCa – Mazury HoReCa.   Wydarzenie odbywające się na Mazurach Zachodnich przyciągnęło […]

Octim dołącza do grona wystawców

news

W trakcie MAZURY HoReCa będzie można się zapoznać m. in. z ofertą produktową firmy OCTIM. To wyjątkowe octy, musztardy i keczupy, które podkreślą smak Twoich ulubionych potraw, czyniąc je wyjątkowymi!   Spółka OCTIM powstała w 1994 roku. Założyli ją pracownicy istniejącego od 1965 roku przedsiębiorstwa państwowego Wytwórnia Octu i Musztardy w Olsztynku. OCTIM Wytwórnia Octu i […]

Baza noclegowa | Mazury HoReCa – 09-10.04.2019

news

  Kontakt w sprawie rezerwacji:Mikołaj Bralczyktel: + 48 603 481 338e-mail: .

Kolejny wystawca – Makro!

news

MAKRO Cash & Carry jest liderem w branży handlu hurtowego. Usługi firmy, skierowane do przedsiębiorców, obejmują zarówno kompleksowe zaopatrzenie, jak i nowoczesne rozwiązania biznesowe. W MAKRO klienci znajdą pod jednym dachem artykuły spożywcze i przemysłowe w szerokim wyborze, doskonałej jakości i przystępnych cenach – jedna nowoczesna hala to odpowiednik 50 hurtowni branżowych. Do dyspozycji kupujących […]

Lista Profesjonalnych Kupujących

news

  Hotel Zamek Ryn Hotel Ventus Natural SPA Tristan Prowansja Pałac Wiechlice Księżycowy Dworek Hotel Im Park   Condohotels Oberża pod Gontem   Smart Sushi   ​P.P.H.U. Przemyk Tadeusz Okulski   Dekant Wine Bar & Restaurant, Star Wines   Hotele Olsztyn Sp. Z o.o. Akademia Smaku   Lawendowy Winiec Restauracja Trylinka   Fundacja „Żak” Uniwersytetu […]

Lista wystawców

news

  Nasza lista wystawców ciągle jest otwarta. Chcesz się na niej znaleźć? Zapraszamy do kontaktu   Zielona Budka    Oerlemans   Gastro Magic   Coffema   Columbus Energy     Pasieka Pucer   Octim   UDH   Carte D’or   Lipton   Rama   Knorr   gdziezjesc.info   Epino Gastronomasz   Sosta   Delikates   […]

BIOFOOD na MAZURY HoReCa | Mazury HoReCa | 13-14 maja 2016

news

Żywność Ekologiczna BIO FOOD sp. z o.o. od samego początku swojego powstania tj. od 1994 roku zajmuje się wyłącznie przetwórstwem owoców i warzyw ekologicznych.   Przetwórnia skoncentrowana jest na produkcji wysokiej jakości soków owocowych, soków owocowo-warzywnych, soków z warzyw kwaszonych, smoothie.  Uzupełnieniem asortymentu są przetwory owocowo-warzywne takie jak: korniszony, kapusta kwaszona, sałatki warzywne powidła śliwkowe, […]

Znamy już finalistów konkursów Mazury HoReCa | Mazury HoReCa – 09-10.04.2019

news

Znamy już pełną listę finalistów konkursów kulinarnych, które odbędą się w ramach Mazury HoReCa Master Challenge by Schöller – konkurs kulinarny – profesjonaliści – https://bit.ly/2GTKLpSMaster Challenge by Schöller – konkurs kulinarny – szkoły – https://bit.ly/2q6M8qHDrób na Polskim Stole 2018 – https://bit.ly/2q2zaeuGęsina w Restauracji 2018 – https://bit.ly/2GVlj3l Finalistom konkursów gratulujemy! Do zobaczenia w trakcie Mazury HoReCa – targi branży HoReCa   Udostępnij

Kontakt | Mazury HoReCa – 09-10.04.2019

news

KONTAKT   EXPO MAZURY SPÓŁKA AKCYJNA ul. Grunwaldzka 5514-100 Ostródatel. +48 (89) 506 58 00fax. +48 (89) 647 78 77  KRS: 0000513712NIP: 839-27-67-573Regon: 771485919  Kapitał zakładowy: 125.928.000,- PLNSąd Rejonowy w Olsztynie,VIII Wydział Gospodarczy – KRSAlior Bank SA  Oddział w SłupskuNr konta: 06 2490 0005 0000 4530 4883 9280       ZESPÓŁ MAZURY HoReCa Nela […]

Pierwszy dzień targów za nami!

news

Pierwszy dzień targów MAZURY HoReCa za nami! Dzień bardzo pracowity, warto dodać. Dziś wszystko obracało się wokół rozmów biznesowych pomiędzy Wystawcami, a Profesjonalnymi Kupującymi z branży HoReCa. W międzyczasie udało nam się wybrać najlepszy deser lodowy w konkursie Zielona Budka Master Challenge i najlepiej przyrządzoną gęsinę w konkursie Gęsina w Restauracji. Odbyły się także liczne […]