Program targów

PROGRAM TARGÓW MAZURY HORECA 2017

 

25.04.2017

09:30 - otwarcie hali dla zwiedzających

10:00 - uroczyste otwarcie targów Mazury HoReCa 2017 na scenie

10:00 - 13:15 - konkurs Zielona Budka Master Challenge dla uczniów szkół gastronomicznych

10:00 - 17:00 - pokazy kulinarne w Strefie Smarten PR (szczegóły)

13:30 - 16:40 - konkurs kulinarny Gęsina w Restauracji

17:00 - zamknięcie pierwszego dnia targów

20:00 – wieczór branżowy

 

Pokazy, szkolenia, degustacje na stoiskach:

10:00 - 17:00 - pokazy deserów Zielona Budka, Łukasz Pielak (stoisko Zielona Budka)

10:00 - 17:00 pokazy na stoisku Debic, Paweł Oszczyk

10:00 - 17:00 - pokazy na stoisku Morning-Food for Tomorrow, Małgorzata Gajdowicz

10:00 - 16:30 - pokazy i warsztaty baristyczne na stoisku Colours of Coffee/ROTR (szczegóły)

11:00-16:00 - pokazy i degustacje na stoisku Strusia Kraina & Mobax (szczegóły)

 

26.04.2017

10:00 - otwarcie drugiego dnia targów

10:00 - 12:15 - konkurs kulinarny Drób na Polskim Stole

12:00-14:00 - zamknięte szkolenie z wody i perfect serve, Sala Warmińska

12:30 - 15:00 - konkurs Zielona Budka Master Challenge dla profesjonalistów

10:00 - 17:00 - pokazy kulinarne w Strefie Smarten PR (szczegóły)

17:00 - zamknięcie targów

 

Pokazy, szkolenia, degustacje na stoiskach:

10:00 - 17:00 - pokazy deserów Zielona Budka, Łukasz Pielak (stoisko Zielona Budka)

10:00 - 17:00 pokazy na stoisku Debic, Paweł Oszczyk

10:00 - 17:00 - pokazy na stoisku Morning-Food for Tomorrow, Małgorzata Gajdowicz

10:00 - 16:30 - pokazy i warsztaty baristyczne na stoisku Colours of Coffee/ROTR (szczegóły)

11:00-16:00 - degustacje na stoisku Strusia Kraina & Mobax (szczegóły)