Szefowie kuchni podczas Mazury HoReCa 2017 - Ernest Jagodziński

Od zawsze wiedział, co chce robić w życiu: tworzyć. Spośród kreatywnych dziedzin wybrał kuchnię, jak się później okazało – słusznie. Swoje pierwsze, gastronomiczne kroki stawiał w Restauracji 99. Następnie trafił do Restauracji Senses i w końcu do warszawskiego The Westin Warsaw, gdzie po raz pierwszy zdobył tytuł zastępcy szefa kuchni. W 2005 wygrał Martell - konkurs kulinarny młodych talentów.
Szef kuchni Restauracja Cucina w Poznaniu, Szef Jutra 2017 wg prestiżowego przewodnika Gault&Millau Polska, a także pierwszy w Polsce oficjalny Chef Ambasador DRUŻYNA SZPIKU.
Zdradzamy nazwisko kolejnego szefa kuchni, którego pokaz kulinarny obejrzymy w Strefie Smarten PR.
 
Drodzy Państwo - Ernest Jagodziński!
 
#StrefaSmartenPR