Bonduelle na targach Mazury HoReCa 2020

W  świecie, gdzie każdy coraz bardziej troszczy się o zdrowie i równowagę wewnętrzną, warzywa stanowią zasadniczy element codziennej diety. Firma Bonduelle zobowiązuje się dostarczać  to, co w warzywach najlepsze.  Aby zapewnić doskonałą jakość, firma kontroluje uprawy warzyw na każdym etapie począwszy od zasiewu, aż do zbioru.  Kluczowe jest to, że  warzywa przetwarzane są nie później niż kilka godzin po zebraniu z pola.

Ponad 160-letnie doświadczenie zobowiązuje, dlatego firma Bonduelle stale wprowadza innowacje. Z pewnością do największych z nich należą mrożone warzywa gotowane na parze  oraz pepitki w kategorii warzyw ambient. 

Dieta roślinna to aktualnie podstawowy trend, a warzywa wracają w nowych, ciekawych formach do zwyczajów żywieniowych Polaków. Pojawianie się nowych diet również sprawiają, że rośnie zapotrzebowanie na nowe roślinne rozwiązania na rynku. Bonduelle Food Service nieustannie rozszerza swoje portfolio, aby oferować  rośliny w nowoczesnej formie. Już teraz w ofercie dostępne są mrożone kasze z warzywami, bataty krojone, puree z batatów, falafele z cieciorki i kukurydzy, vegeburgery yummy…

W rozwoju roślinnej kategorii pomaga nowa misja marki którą jest:

UCZYNIĆ PRODUKTY ROŚLINNE INSPIRUJĄCE I ŁATWE DLA SZEFÓW KUCHNI oraz  SMACZNE I ATRAKCYJNE DLA ICH GOŚCI WE WSZYSTKICH KANAŁACH FOOD SERVICE.

Zapraszamy an stoisko firmy juz 20-21 kwietnia do Expo Mazury.