Aktualności

2020-02-21 13:39
Barbara Luijckx to producent wysokiej jakości dekoracji czekoladowych. Swoje produkty dedykują rzemieślnikom cukiernictwa, producentom przemysłowym oraz odbiorcom marek własnych. Działając na arenie międzynarodowej, co dzień dostarczają swoim klientom wyszukanych wzorów przemieniając ich wytwory cukiernicze w słodkie arcydzieła.   Barbara Luijckx w swoich działaniach...
2020-02-19 14:54
W  świecie, gdzie każdy coraz bardziej troszczy się o zdrowie i równowagę wewnętrzną, warzywa stanowią zasadniczy element codziennej diety. Firma Bonduelle zobowiązuje się dostarczać  to, co w warzywach najlepsze.  Aby zapewnić doskonałą jakość, firma kontroluje uprawy warzyw na każdym etapie począwszy od zasiewu, aż do zbioru.  Kluczowe jest to, że  warzywa przetwarzane są...
2020-02-04 14:07
Dostawca systemów kasowych firma Dotykacka dołaczyła do grona wystawców Mazury HoReCa 2020. Czeska spółka Dotykačka s.r.o. powstała jako start-up w 2014 r. W 2017 otworzyła swój oddział w Polsce. Swoim klientom oferuje niezawodny system kasowy do zarządzania firmą przeznaczony głównie dla małych i średnich firm działających przede wszystkim w sektorach gastronomii,...
2020-01-07 09:59
Rok 2020 zaczynamy od bardzo ważnej informacji dla Mazury HoReCa. LSI Software zostało oficjalnym partnerem targów Mazury HoReCa 2020!   LSI Software S.A. od ponad 25 lat jest liderem rozwiązań IT dla rynku HoReCa w Polsce. Firma tworzy i wdraża oprogramowanie gastronomiczne, hotelarskie oraz jest dystrybutorem sprzętu Posiflex (terminale dotykowe POS, monitory...
2019-12-04 12:32
Możemy już oficjalnie poinformować, ze oficjalnym patronatem przyszłoroczne targi Mazury HoReCa objęło Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi   "Popieram inicjatywę organizacji przedsięwzięcia, które odpowiadając na zapotrzebowanie rynku - zaznacza Minister Rolnictwa Jan Krzysztof Ardanowski - stwarza możliwość nawiązywania kontaktów między producentami i dystrybutorami...
2019-07-15 15:51
Partnerzy i wystawcy Mazury HoReCa przez cały rok angażują się w inicjatywy związane z rozwojem polskiej sztuki kulinarnej. Restauracja z KLASĄ to projekt umożliwiający pracę i naukę uczniom szkół gastronomicznych przy realizacji dużego wydarzenia sportowego. W trakcie Mistrzostw Europy w piłce ręcznej plażowej, które odbywały się w Stare Jabłonki Hotel Anders, Stare Jabłonki ...
2019-06-17 13:58
Zapiszcie sobie tę datę w kalendarzu! Po raz piąty spotkamy się w Expo Mazury w trakcie targów branży HoReCa. Mazury HoReCa 2020 odbędzie się w dniach 21-22 kwietnia przyszłego roku. Wiecej szczegółów już wkrótce zarówno na www.mazuryhoreca.pl, jak i na naszym profilu fb: https://bit.ly/2ZCSHlh 
2019-04-16 10:26
Możemy już oficjalnie ogłosić klasyfikację konkursu Gęsina w Restauracji.1 miejsce - Marcin Zakrzewski Kacper Kuczyński Pałac Mortęgi Hotel & SPA-238 pkt. 2 miejsce - Kamil Paszkowski, Rafał Chełmiński Ogródek Pod Jabłoniami - 217 pkt. 3 miejsce - Steven Spigiel,Daniel Walburg - Pink Lobster by Jarek WalczykWarszawa - 216 pkt. 4.Radosław Szulc, Iwona Iwanicka - Hotel St....
2019-04-16 10:24
Mamy już oficjalne wyniki trzeciego konkursu kulinarnego w ramach Mazury HoReCa 2019 - targi branży HoReCa. Był to tym razem konkurs przeznaczony dla uczniów szkół gastronomicznych - Drób na Polskim Stole. A oto i rezultaty: 1. Arkadiusz Woźniak, Tobiasz Baluk - Technikum Lider - 258 pkt.2.Ewelina Filipowicz, Joanna Zalewska - Zespół Szkół Gastronomiczno - Spożywczych - 255...
2019-04-16 10:22
Czas na ogłoszenie oficjalne wyników ostatniego z konkursów, który odbywał się w ramach Mazury HoReCa 2019 - a był to Green Box Challenge w kategorii profesjonalistów/freelancerów. A oto i klasyfikacja końcowa: 1 miejsce - Michał Bilecki- Fabryka Wełny Hotel & Spa - 232 pkt2 miejsce - Weronika Migdałek - Lavenda cafe & lunch - 227 pkt 3 miejsce - Kornel Winiarski - ...